Låt uppdatering

Som dem flesta redan vet är jag väldigt intresserad musik. Jag skulle säga att jag är en allätare vad det gäller att lyssna på musik. Jag uppskattar Rapp, Pop, Rock och alla alla andra genre som finns helt enkelt.

På den senaste tiden har jag dock lyssnat lite mer på svensk rapp än vad jag annars brukar göra. Jag vet inte riktigt varför jag just nu börjat lyssna mer på denna genre, men jag tror det beror på att det släpps mycket bra musik i denna genren just nu. I detta inlägg idag tänker jag att jag ska dela med mig av några av de låtarna som jag fastnat på för tillfället.

Klick

Denna låt släpptes 2019-08-14. Rapparna som är med i låten är Z.E, Nigma och Thrife. Jag älskar denna låt på grund utav den aggressiva beatet och alla grymma rim som rapparna lägger i låten. Z.E som rappar i denna låt är nog min favorit rappare. Jag tycker att hans rim är på en annan nivå jämfört med andra svenska rappare.

PIPPI

Denna låt är av Dree Low och släpptes 2019-09-01. Denna låt är nog den låten jag lyssnar mest på för tillfället. Detta beror mycket på att Dree Low har en så grymt skön röst när han rappar. Det är som terapi för skälen att lyssna på när han lägger rim med sin röst. När Dree Low släppte PIPPI släppte han samtidigt ett antal fler låtar som även är väldigt bra.

Me so nice

Denna låt har faktiskt funnits ett bra tag, men för någon anledning lyssnar jag på den som om den släppts igår. Hur som helst släpptes låten 2019-06-28 av rapparen Mwuana. Det som är så grymt med denna låt är att beatet är så jäkla grymt och hårt. Mwuana har tidigare släppt en låt som heter Craftmanship som även är grym.

Nedanför kommer jag länka respektive låtar så ni kan lyssna själva!

Klick
PIPPI
Craftmanship

Det var allt för idag, Ha det gött!

Erik S.

Lämna en kommentar