Fifa 20 har precis släppts

Pingis är som jag tidigare nämnt sporten jag brinner för. Det är sporten jag älskar att utöva och kolla på. Det finns dock fler sporter som jag tycker om. Bland annat så tycker jag väldigt mycket om fotboll. Nu i dagarna har nämligen Fifa 20 släppt, det är världens största fotbollsspel, som jag älskar att spela. I detta spel så finns det väldigt många olika spellägen som man kan spela på. I detta inlägg ska jag rangordna de spellägena som jag tycker är roligast från tråkigast till roligast.

# 3 Karriärläge
I detta spelläge så får man skapa sin egna fotbollspelare, som man får kontrollera och spela med. Syftet med detta spelläge är att kontrollera sin spelare genom spelaren karriär och göra spelaren bättre under tiden. Problemet för mig i detta spelläge är att jag tycker att det ofta blir väldigt långtråkigt att spela detta spel läge.

# 2 Pro Clubs
I detta spelläge så man också göra sin egna spelare. Skillnaden med detta spelläge är dock att man spelar detta tillsamman med sina vänner. På samma sätt som i karriärläget så spelar du matcher och förbättrar du din spelare i detta spelläge. Detta spelläge är väldigt roligt att spela om man har lite kompisar som man kan lira med.

# 1 Ultimate Team
Ultimate team är mitt och dem flesta andras favorit  spelläge i Fifa 20. I detta spelläge får man bygga upp sitt eget lag och tävla mot andra spelare online. Jag spelar till 90% bara Ultimate Team. Detta beror på att det är så himla kul att bygga sitt eget lag, men också på grund utav att det är mycket roligare att spela online mot andra spelare än att spela mot datorn.

Jag kan starkt rekommendera er läsare att köpa detta spel. Även om du inte är fotbollsintresserad så tror jag du kommer ha väldigt roligt med detta spel.

Ha det gött!

Erik S.

Lämna en kommentar