En helt vanlig söndag

Hej på er alla! Idag har varit en riktig skön och slapp söndag. Jag har egentligen inte gjort något produktivt, men jag tror att man ibland måste ha sånna här dagar för att kunna vara produktiv på vardagar när man jobbar.

Även fast denna dag inte varit så himla produktiv så känner jag att jag vill skriva och dela med mig av den, dels för att jag känner att jag måste uppdatera bloggen, men också för att jag tror det kan vara intressant att veta vad jag gjort idag ändå.

Lärde mig en låt

Jag vaknade kl 09.00 utvilad och pigg efter en skön och välbehövd sovmorgon. Till frukost åt jag två rostade mackor med skinka på samt fil och flingor. Till detta drack jag en kaffe. Efter frukosten gick jag in och satt mig i vardagsrummet och bestämde mig för att spela lite guitar. Jag har på senaste tiden snurrat in mig på Darin och alla hans låtar, så jag bestämde mig för att försöka lära mig has låt ”Ja må du leva” på guitar.

Jag Spelade guitar ända fram till kl 13.30. Hungrig och utmattad efter att ha spelat guitar så länge, så bestämde jag mig för att göra en omelett. När jag gör omelett så blandar jag bara ihop ägg, salt och peppar. Sedan stekar jag den.

Därefter spelade jag det nya spelet FIFA 20 som släpptes här om dagen. Det är ett fotbollsspel där man helt enkelt spelar fotboll. Jag spelade faktiskt detta ändra fram till middagen. Det blev faktiskt mikromat denna kväll då jag inte orkade lag någon mat. Efter maten fortsatte jag spela FIFA ända fram tills jag skulle gå och lägga mig.

Detta var min Söndag i sin helhet, som sagt en väldigt slapp dag där jag egentligen inte gjorde något produktivt alls. Hoppas det var intressant att läsa om denna dag ändån.

Ha det gött!

Erik S.

Lämna en kommentar