Räntor på snabblån stiger i Sverige

Hej igen bloggen! Det var ett tag sedan jag uppdaterade här sist och i ärlighetens namn beror detta uppehåll på avsaknad av motivation för att skriva.

Jag vet egentligen inte var denna dipp i motivationen kommer ifrån, men jag tror att det kan ha och göra med att det är sommar och soligt ute. Och då är det ju inte så lockande att sitta inomhus och skriva på ett blogginlägg, utan snarare att ligga och glassa på stranden.

Hursomhelst, nu är jag tillbaka och redo för att publicera ett nytt fräckt blogginlägg. Dagens inlägg kommer handla om mitt senaste lån som jag tog för ett par veckor sedan. Jag tror många kommer finna detta väldigt intressant då jag uppfattat det som att många har frågetecken när det kommer till att ta lån.

Bilen sönder, slut på kontot

Anledningen till varför jag var tvungen att ta lån var att min bil brakade ihop, helt från ingenstans. Det visade sig att det hade blivit oljeläckage mellan motorn och växellådan, och det är ju inte särksilt bra.

Som vissa av er redan vet är jag i enormt behov av min bil när jag ska pendla fram och tillbaka från jobbet. Det stora problemet var bara att jag inte riktigt hade pengar kvar på kontot för att betala reparationen för detta. Eftersom jag helt enkelt inte kan gå utan bil blev jag tvungen att ta ett snabblån för att kunna finansiera denna tråkiga utgift.

Jag vill dock här och nu påpeka att jag endast rekommenderar dig att ta lån om du är säker på att du kan betala tillbaka. I mitt fall var jag säker på att jag inom kort skulle kunna betala tillbaka då löningen endast var ett par dagar bort.

Jämförde för hitta bäst ränta

Något som jag spontant märkt under den senaste tiden är att snabblånens räntor sakta men säkert stigit överlag hos de flesta långivarna. Fråga mig inte varför just detta sker, för om jag ska vara ärlig har jag inte en aning varför.

Det jag dock har koll på är hur man hittar de mest förmånliga snabblånen på marknaden. Med hjälp av tjänsten Kredr kan du nämligen jämföra de flesta olika lånen du kan tänka dig.

Tjänsten är helt gratis och tillgänglig för vem som helst att jämföra lån och krediter samt att samla ihop dina smålån i ett stort lån istället. Genom att jämföra långivarna innan du ansöker om ett lån ger du dig själv möjligheten att välja den aktör som erbjuder den lägsta möjliga räntan.

Kredr är skapad av Carl Månsson, som har en utbildning i internationell ekonomi och har arbetat med online marknadsföring i 5 år. Carl har utöver detta ett brinnande intresse för ekonomi och finans, och han är en av redaktörerna på sajten.

Jag kan starkt rekommendera dig som funderar på att ta ett lån att jämföra de olika långivarna hos Kredr innan du ansöker om lånet.

Ha det gött!

Erik S.

Lämna en kommentar