Mina bästa knep för att spara pengar på mina snusinköp

Hej igen bloggen! Nu är jag äntligen tillbaka med ett rykande färskt inlägg här på bloggen. Jag vill först och främst passa på och be om ursäkt för att det var ett tag sedan jag publicerade något här. Jag har bara varit väldigt upptagen med arbete och andra saker på sistone. Men nu är jag tillbaka och jag har ett fantastiskt inlägg till er alla idag!

Till skillnad från vad många av er kanske inte vet så är jag en gedigen snusare, och jag har faktiskt snusat regelbundet ända sedan jag var 18 år, vilket faktiskt börjar bli ett rätt bra tag nu om man säger så.

Jag älskar när jag lyckas stöta på nya sätt som jag kan spara pengar på mitt snusande, och jag har genom åren haft flera olika metoder för att få ner kostnaden för just detta. Med det sagt har jag nu under den senaste månaden hittat ett nytt effektivt sätt att spara pengar på mina snusinköp.

Eftersom jag anar att många av mina läsare precis som jag snusar regelbundet tänkte jag i detta inlägg dela med mig av detta nya tips, samt dela med mig de metoder som jag tidigare också använt mig av för att spara pengar på mitt snusande.

Jämför snuspriser på nätet

Mitt nya sätt att spara pengar på mina snusinköp är helt enkelt genom att jämföra priser för på nätet. Det finns nämligen en hel del olika e-butiker som är återförsäljare av de snusorter som jag snusar, och faktum är att många återförsäljare säljer samma sorters snus, men till mycket olika priser. Så jag började göra efterforskningar och jämföra priserna på olika snusorter innan man beställer, kan spara en hel del pengar i längden.

Det finns givetvis flera olika sätt att jämföra snuspriser på nätet. Ett alternativ är att på egen hand kolla runt hos de största snusbolagen för att se vad de tar för respektive snus som man är intresserad av – och så har jag faktiskt gjort själv väldigt länge. Men jag hittade nyligen en smidig webbplats som har samlat 800 snussorter från ledande nätbutiker så att man enkelt kan jämföra snuspriser på nätet. Kolla in den själv om du likt jag letar efter det billigaste snuset på nätet och vill hitta det på ett snabbt och enkelt sätt.

Andra sätt jag sparat pengar på mitt snusandet

Utöver att jämföra priser så har jag under åren även använt mig av en hel del andra metoder för att spara in pengar. 

Jag brukar t.ex. alltid köpa in snus i stora mängder då detta brukar resultera i billigare pris. Många företag erbjuder bulkpriser för större beställningar, vilket kan innebära att man betalar mindre per dosa snus än om man köper det i mindre mängder. På så sätt kan man spara pengar genom att köpa mer i ett enda köp.

Ett annat sätt som jag också sparat in pengar under åren är genom att göra eget snus. Det är inte bara ett bra sätt att spara pengar, det är också roligt och du får prova nya smaker. Med det sagt tar det en del tid att göra sitt eget snus, och på senare tid har jag helt enkelt inte haft tiden för att göra detta, och därför har det inte blivit så mycket hemgjort snus på den senaste tiden.

Det var allt som jag tänkte dela med mig av idag. Hoppa att det var en intressant läsning.

Ha det gött!

Erik S.

Lämna en kommentar