Jag har köpt ett gäng adresser

Hej igen bloggen! Jag känner att jag under den senaste tiden haft ett bra momentum i att uppdatera bloggen, så det känns som att jag bara ska fortsätta rida på denna våg just nu. Hoppas ni uppskattar att jag håller bloggen lite mer uppdaterad nu också.

Idag tänkte jag berätta om att jag har köpt ett antal olika adresser under veckan. Jag förstår att ni nu undrar vad jag pratar om, men lugn. Jag kommer i detta blogginlägg förklara vad jag menar och vad fördelarna med detta är.

Funderar på att flytta

Jag har under de senaste månaderna fått upp ögonen för ett bostadsområde i närheten som jag verkligen skulle vilja bo i. Dessvärre finns det inga passande bostäder till salu där för tillfället. Otålig som jag är så kunde jag inte stå emot att försöka komma i kontakt med någon som ägde en bostad i området för att föreslå om de skulle vilja sälja sin bostad till mig.

Men problemet var bara hur jag skulle kunna komma i kontakt med någon som bodde där. Jag skummade igenom nätet för att se om jag på ett effektivt sätt kunde söka upp det därigenom, men tyvärr lyckades jag inte komma på en bra och smidig lösning.

Jag hittade dock en onlinetjänst där man kunde ta fram adresser till privatpersoner utan att behöva veta namnet på personen. Så denna tjänst var med andra ord helt perfekt för det jag var ute efter. Det enda jag gjorde var att kontakta tjänsten, berättade vad jag var ute efter, och sedan löste företaget allting åt mig.

Denna tjänst kunde faktiskt även hitta adresser till företag om man var ute efter att hitta det. Om jag startar ett företag i framtiden och är i behov av företagsadresser kommer jag med stor sannolikhet använda mig av dem eftersom jag var så nöjd med hur smidigt det var.

Jag har skickat brev nu

Jag har ingen aning om detta kommer att funka eller inte, men det är värt ett försök tänkte jag.

Och för att öka mina chanser till en fullträff där jag skulle hitta en person som skulle vilja sälja sin bostad till mig så tänkte jag att det var lika bra att skaffa så många adresser som möjligt från personer som bodde där. Troligtvis är det ju så att inte alla är så positivt inställda till att sälja sin bostad till någon främling som frågar om deras bostad är till salu.

Jag har nu iallafall skickat iväg ett antal olika brev till alla de adresser som jag kunnat fått tag i genom den smidiga tjänsten. Om jag ska vara ärlig vet jag inte vad oddsen är att detta lyckas, men jag hoppas verkligen att någon person nappar på mitt erbjudande för jag vill väldigt gärna bo i detta bostadsområde.

Nu gäller det bara att vänta och se om jag får något svar framöver. Jag skrev ner min mailadress och telefonnummer i alla brev så att de enkelt och smidigt skulle kunna svara mig om de är intresserade.

Hur detta än kommer att gå så kan jag försäkra er läsare om att ni kommer få en uppdatering hur det går för mig. Förhoppningvis har jag något nytt att dela med mig kring detta i nästa blogginlägg.

Ha det gött!

Erik S.

Lämna en kommentar