Blir det någon student?

Hej igen bloggen! Sorry för dålig uppdatering det har varit mycket på senaste tiden som gjort att jag helt enkelt inte hunnit blogga. Vad har hänt senast då? Tredje världskriget startade nästan, Kobe Bryant avled tragiskt och sist men inte minst har en pandemi vid namn Covid-19 tagit över världen.

Ja de flesta har väl inte missat att detta virus har spridit sig över i princip hela världen. Om du frågar mig är det väldigt skrämmande och jag tror att det bara kommer att bli värre än vad det redan är. Vi i Sverige har än så länge inte drabbat lika hårt som i till exempel Italien eller Spanien där hela nationen sitter inlåsta i karantän. Jag tror dock det bara är en tidsfråga innan vi i Sverige också behöver låsa in oss för att stoppa detta virus.

Evenemang med max 50 personer

Nyheten om att det endast skulle bli tillåtet med 50 personer på evenemang kom inte som en direkt chock för mig. Det som gör mig lite orolig är om denna nya tillfälliga lag kommer påverka detta årets studenter och deras studentfirande. Om denna lag håller i sig kommer det ju definitivt inte det bli något firande – åtminstone inte för publik.

Jag tycker framförallt synd om min systerdotter som faktiskt ska ta studenten i år. Man minns ju själv hur kul man hade den dagen. Jag skulle inte ens önska att min värsta fiende inte skulle få uppleva denna fantastiska dag.

Grädden på moset är att jag även redan köpt ett studentplakat till henne som jag nu inte vet om jag kommer kunna använda. Detta är väldigt frustrerande för en lite halvsnål person som mig.

Jämförde priset innan jag köpte

Så vi får helt enkelt se ifall jag kommer ha någon användning av studentplakatet eller inte. Hur som helst så tror jag att min systerdotter kommer att uppskatta den i vilket fall som helst.

Om någon av er som läser detta planerar att köpa ett studentplakat så rekommenderar jag att du besöker https://studentio.se/. Där kan du nämligen jämföra flera olika leverantörer av just studentplakat och således hittat den leverantör som är billigast, erbjuder mest valmöjligheter och den som snabbast levererar studentskylten.

Lämna en kommentar